غذاهایی که با نان خورده میشوند، قدرت سیرکنندگی بیشتری دارند. بنابراین، اگر قصد کاهش وزن دارید، بهتر است غذاهایتان را، البته با حداقل کالری، با نان میل کنید....
ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم. ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم...
برای آشپزی آکا ▪ ماهی شیر فیله شده: ۲۵۰ گرم؛ ▪ پیازچۀ خرد شده با قسمت سبزش: ۶ عدد؛ ▪ تخم مرغ: ۲ عدد؛ ▪ آب سرد: یک لیوان سرخالی؛ ▪ سیر (می توان از پودر سیر هم استفاده کرد): ۲ حبه؛ ▪ آرد: یک قاشق غذا خوری پر؛ ▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ ▪ روغن برای سرخ کردن: یک دوم لیوان.
● طرز تهیه: - ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم. - ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم. - در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم. پیازچۀ خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم تا به شکل سس رقیقی در آید.
- ماهی های تمیز شده را در سسی که آماده کرده ایم، می ریزیم. - در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. از مایۀ آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از این که یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ می کنیم.
- می توان پس از سرخ شدن کوکوی ماهی، آن را با سس تند سرو کرد.
●
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای آشپزی آکا ▪ ماهی شیر فیله شده: ۲۵۰ گرم؛ ▪ پیازچۀ خرد شده با قسمت سبزش: ۶ عدد؛ ▪ تخم مرغ: ۲ عدد؛ ▪ آب سرد: یک لیوان سرخالی؛ ▪ سیر (می توان از پودر سیر هم استفاده کرد): ۲ حبه؛ ▪ آرد: یک قاشق غذا خوری پر؛ ▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ ▪ روغن برای سرخ کردن: یک دوم لیوان.
● طرز تهیه: - ماهی ها را تمیز می کنیم و به شکل چهارگوش های حبه های مستطیلی کوچک برش می دهیم. - ماهی های تمیز شده را با سیر رنده شده، کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم تا مزه دار شود و آن را کنار می گذاریم. - در کاسه ای تخم مرغ ها را می شکنیم. پیازچۀ خرد شده، نمک، فلفل، آب سرد و آرد را با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم تا به شکل سس رقیقی در آید.
- ماهی های تمیز شده را در سسی که آماده کرده ایم، می ریزیم. - در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. از مایۀ آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از این که یک طرف آن سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ می کنیم.
- می توان پس از سرخ شدن کوکوی ماهی، آن را با سس تند سرو کرد.
ابتدا سیبزمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمهها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید.
مواد لازم : سیبزمینی : 5 تا 6 عدد متوسط تخممرغ : 7 عدد گوجه فرنگی : یک عدد متوسط هویج : یک عدد بزرگ فلفل دلمه سبز و رنگی : از هر کدام یک عدد
قارچ :150 گرم
ژامبون خرد شده یا گوشت چرخکرده :50 گرم
نخودفرنگی بخارپز شده: یک فنجان
زرشک ، روغن و نمک و فلفل: به میزان لازم
جعفری خرد شده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا سیبزمینی، هویج، قارچ و یک عدد از فلفل دلمهها را نگینی خرد و آنها را سرخ کنید. گوجه را هم خرد کرده همراه ژامبون یا گوشت چرخکرده، نخودفرنگی بخارپز شده و تخممرغها و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زرشک با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را داغ کنید. مواد مخلوط شده کوکو را بلافاصله در روغن داغ بریزید و روی آن را صاف کنید.
گوجه خرد شده و فلفل دلمه رنگی خرد شده را روی کوکو بریزید و بعد ماهیتابه را در فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر، با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. کوکو کاملا پف کرده و آماده شده را برش بزنید و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور و زیتون تزئین کنید.